Комплекс

Famil Industrial Park

Famil Industrial Park обединява идеята за съвременен индустриален парк, състоящ се от три самостоятелни сгради-офис зона, складова база и индустриална сграда с производствени цехове.
За да се впишем във всички стандарти на една съвременна работна среда изградихме фотоволтаична централа, която да покрива нуждата от електроенергия на целия комплекс. На откритите и закрити паркоместа поставихме зарядни станции за автомобили. Наличието на резервоар от 485куб.метра с помпено помещение ни дава възможност за изграждането на Спринклерна пожарогасителна инсталация.
Офис зоната е направена с възможност за обединяване на пространствата, като вертикалния транспорт се осъществява с асансьор, с достатъчно големи размери за превозване и на стоки с европалета.
Складовата база е разделена на две отделни складови помещения.
Индустриалната сграда с производствени цехове включва цех за производство на мебели, цех за производство на дограма и железарски цех.

ofisi

Офиси

Офис сградата се развива на три нива. На първо и второ ниво са разположени офисните пространства, с голямо общо входно пространство, помещение за охрана, санитарни възли и кухненски бокс. В сутерена под тази зона има подземен паркинг с 10 паркоместа, включващи и зарядни станции за автомобили.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

skladove

Складове

Складовата база е с обща застроена площ от 1680кв.м., със светла височина 10.5м. и светла широчина от 25м., Тя се разделя на два самостоятелни склада с обща площ от 1784кв.м.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

basa

Производствена сграда

Производствената сграда обединява три самостоятелни цеха за производство на мебели, дограма и железарски цех.

ВИЖ ПОВЕЧЕ